ForFarmers-terrein

ForFarmers-terrein

Link: href=

ForFarmers heeft haar klanten en medewerkers uitgenodigd om het Zwarte Cross festival samen met zijn/haar familie/vrienden/medewerkers/buren mee te maken in ForFarmers stijl!

Dit jaar zitten wij op een prachtige locatie direct naast de Festivalingang! De ingang van ForFarmers staat duidelijk aangegeven als u van de parkeerplaats komt lopen. (links naast de hoofdentree).
En uiteraard hebben wij een aparte, makkelijk te bereiken VIP-parkeerplaats (P!), vlakbij de hoofdingang. De route naar de Zwarte Cross vind u hier.

 

 

Ook dit jaar vertoeven wij dit jaar in sfeervolle tipi-tenten. De gratis koffie/thee en hapjes en 3 munten voor drankjes blijven zoals u van ons gewend bent en ook de muziek zal van goede kwaliteit blijven.
Voor onze jongste bezoekers hebben wij een speciale jongveeweide, waar een draaimolen, springkussen, een skelterbaan niet ontbreken. Daarnaast zijn er onbeperkt knutselspullen, zodat uw zoon/dochter/kleinkind zicht helemaal kan uitleven.

Proud to be a farmer tattoos

Wat u ook dit jaar moet missen zijn onze befaamde Zwarte Cross T-shirts. Met meer dan 20.000 bezoekers hebben wij in de ogen van de organisatie de afgelopen jaren teveel reclame kunnen maken voor ForFarmers en was ForFarmers erg zichtbaar. Zij hebben daarom besloten alle sponsoren dezelfde rechten te geven waardoor wij onze T-shirts helaas niet meer kunnen uitdelen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
Wel hebben we 'Proud to be a Farmer' tattoos, waar we er in 2017 ruim 9.000 van opgeplakt hebben. Menig bovenarm, nek, onderarm en minder geziene lichaamsdelen werden beplakt met deze mooie blauwe tattoos!

Tweets