Nieuws
| 05-12-2017 Ontwerp, bouw en rij jij voor ForFarmers in de Specialklasse op de Zwarte Cross
1
Ja je leest het goed, ForFarmers heeft een startbewijs weten te bemachtigen in Specialklasse op de Zwarte Cross. Maar alleen een startbewijs is niet voldoende om mee te kunnen doen! Hiervoor is een mooi, bijzonder en aan alle bouwkundige eisen voldoend voertuig nodig. En hiervoor willen wij gebruik maken van jouw creativiteit! En dat niet alleen, a...

Lees meer
| 18-11-2017 14:15 Alleen nog vrijdagkaarten te koop
1
Alleen nog vrijdagkaarten te koop
Verbijstering, vreugde maar ook teleurstelling gaan door ons heen. Het is bijna niet bij te houden. Ook de zondagkaarten voor de Zwarte Cross zijn nu uitverkocht. Voor iedereen die er heen had gewild, kom lekker op vrijdag. We maken er dan net zo'n groot feest van!! Hieronder de kaartstanden van dit moment.

Lees meer
| 18-11-2017 13:54 uur Zondagkaarten gaan hard!
1
Let op allemaal. De zondagkaarten zijn reeds voor 97% uitverkocht. We kunnen het niet genoeg vermelden, wees er snel bij anders vis je achter het net. Op = op, als de Zwarte Cross uitverkocht is heeft ForFarmers ook geen kaarten meer!

Lees meer
| 18-11-2017 zaterdagkaarten ook uitverkocht
1
Het is niet te geloven, maar werkelijk waar. Zaterdagkaarten zijn nu al uitverkocht. Dit geldt ook voor de jeugdkaarten voor zaterdag. Gelukkig hebben veel ForFarmers-klanten wel hun kaarten kunnen scoren, maar zullen enkelingen teleurgesteld gaan worden of zijn. Maar helaas vol = vol. Vrijdagkaarten en zondagkaarten zijn op dit moment nog wel te koop.

Lees meer
| 18-11-2017 Helaas Camping uitverkocht
1
Het was te verwachten na de enorme kaartverkoop van campingkaarten onder Harder! leden van de Zwarte Cross. De camping is nu al uitverkocht. Jammer jammer, voor iedereen die had willen gaan.

Lees meer
Tweets