1-6-2018: Bouwen ForFarmers voertuig in volle gang

1-6-2018: Bouwen ForFarmers voertuig in volle gang

Het prototype van het ForFarmers-voertuig

Er wordt ontzettend hard gewerkt aan het voertuig dat namens ForFarmers mee zal rijden in de specialklasse op de Zwarte Cross. Wekelijks zijn de heren en dames van bouwteam 'Freek en de racevonkjes' op het bouwterrein in het Drentse Erica aanwezig. Platen zijn gezaagd en aan het onderstel, de Daihatsu Ferosa, gemonteerd. En het wordt steeds duidelijker zichtbaar dat het voertuig een koets gaat worden.
 

Proud to be a farmer

'Proud to be a farmer, nog steeds een krachtige uitspraak die je vaak tegenkomt' aldus Wilco, woordvoerder van Freek en de racevonkjes. 'Met ons voertuig willen we benadrukken dat de boer trots op zichzelf mag zijn, én dat wij trots op de boeren mogen zijn. De boer krijgt nog steeds te weinig erkenning voor zijn inspanningen. Stel je voor dat we de boer eens neerzetten als de koning!? Misschien dat hij dan wel de erkenning en waardering krijgt voor het harde werken. Het voertuig is daarom een gouden koets, voortgetrokken door een 4-tal koeien. In de koets zitten een boer en een boerin, tezamen met een aantal dieren.'

 

De bouw van het voertuig wordt gevolgt door ForFarmers en regelmatig zijn op onze facebookpagina  de vorderingen te zien.

Tweets