24-11-17: Procedure kaartverkoop

24-11 Procedure kaartverkoop

Dat de Zwarte Cross populair is bleek afgelopen zaterdag. Binnen een uur waren de kaarten met korting al uitverkocht en ontstond er een digitale wachtrij. Dit overkwam niet alleen ForFarmers klanten, maar had betrekking op iedereen die kaarten wilde bestellen. Ook de rechtstreekse bestellers. Daarnaast waren ook de dagkaarten voor de zaterdag en zondag binnen een paar dagen uitverkocht.

Momenteel krijgen we veel vragen en opmerkingen naar aanleiding van de procedure van de kaartverkoop. We hebben er begrip voor dat mensen teleurgesteld zijn dat ze geen kortingskaarten hebben kunnen aanschaffen, of dat er geen zaterdag- of zondagkaarten meer beschikbaar zijn. Via deze weg willen we er iedereen nogmaals op attenderen dat ForFarmers hier geen invloed op heeft. Wij organiseren de Zwarte Cross niet zelf, maar zijn partner en geven onze klanten, medewerkers en relaties de mogelijkheid om via ForFarmers de Zwarte Cross te bezoeken. ForFarmers heeft geen invloed op de procedures, prijzen en termijnen.

Laat u niet verleiden tot het kopen van kaartjes via de onofficiële kanalen. ForFarmers kan in dat geval niet garanderen dat de kaarten geldig zijn. 

Tweets