29-6-2018: Belangrijke informatie campinggasten

29-6-2018: Belangrijke informatie campinggasten

Bezoek het ForFarmers-terrein op vrijdag!

Om veiligheidsredenen hebben wij vooraf besloten dat  het ForFarmers-polsbandje, dat je als campingbezoeker ontvangt,  alléén op vrijdag toegang tot het ForFarmers terrein geeft.
Bij de ingang van het ForFarmers terrein krijg je, naast gratis koffie/thee, 3 consumptie munten, waarna je ForFarmers polsbandje afgevinkt zal worden.

Het ForFarmers terrein is vrijdag 13 juli geopend van 10 – 20 uur. Het terrein van ForFarmers ligt direct naast de hoofdingang.

Toegang tot de camping

Je camping e-ticket, die je via e-mail toegestuurd hebt gekregen, kan alleen worden gescand bij de ingang van de camping. Er is voor ForFarmers bezoekers een aparte ingang naar het camping terrein.
Houd naast je e-ticket ook een geldig identiteitsbewijs gereed. De barcode van het e-ticket wordt gescand, waarna je een campingbandje en een ForFarmers-polsbandje ontvangt. Het campingbandje geeft je 3 dagen toegang tot het Zwarte Cross festivalterrein en de Zwarte Cross Camping. Met het ForFarmers-polsbandje heb je alléén op vrijdag toegang tot het ForFarmers-terrein.

Elk e-ticket heeft een unieke barcode, waardoor het geen zin heeft uw e-ticket te kopiëren, want elke barcode kan maar één keer gescand worden.

Tweets