6-11-2017: Wilt u campingkaarten bestellen lees dit!

6-11-2017: Informatie campingkaarten

De Zwarte Cross Camping zal op donderdag 12 juli om 12.00 uur de poorten openen en sluit op maandag 16 juli om 12.00 uur. Alle informatie over de camping kunt u vinden op de website www.zwartecross.nl/camping. Hier staat tevens  het volledige campingreglement en antwoorden op veelgestelde vragen.
Met uw campingticket krijgt u toegang tot de Zwarte Cross camping, er is geen aparte ForFarmers camping.

 

Bezoek het ForFarmers-terrein op vrijdag!
Om veiligheidsredenen hebben wij vooraf besloten dat evenals in 2017 het ForFarmers-polsbandje, dat u als campingbezoeker ontvangt, u alléén op vrijdag toegang tot het ForFarmers terrein geeft.
Bij de ingang van het ForFarmers terrein ontvangt u, naast gratis koffie/thee, 3 consumptie munten, waarna uw ForFarmers polsbandje afgevinkt zal worden.

Het ForFarmers terrein is vrijdag 13 juli geopend van 10 – 20 uur. Het terrein van ForFarmers ligt direct naast de hoofdingang.

 

Toegang tot de camping
Uw camping e-ticket, welke u via e-mail toegestuurd heeft gekregen, kan alleen worden gescand bij de ingang van de camping. Er is voor ForFarmers bezoekers een aparte ingang naar het camping terrein.
Houd naast uw e-ticket ook een geldig identiteitsbewijs gereed. De barcode van het e-ticket wordt gescand, waarna u een campingbandje en een ForFarmers-polsbandje ontvangt. Het campingbandje geeft u 3 dagen toegang tot het Zwarte Cross festivalterrein en de Zwarte Cross Camping. Het ForFarmers-polsbandje geeft u alléén op vrijdag toegang tot het ForFarmers-terrein.

Elk e-ticket heeft een unieke barcode, waardoor het geen zin heeft uw e-ticket te kopiëren, want elke barcode kan maar één keer gescand worden.
 

Tweets