Aftermovie Zwarte Cross 2018

Laatste keer knallen: Zwarte Cross 2018

Het was weer een groot feest ForFarmers op de Zwarte Cross. Vrijdag 13 juli opende de festivalpoort voor de tiende en laatste editie. Ruim 16.000 bezoekers hebben genoten van ons prachtige terrein met live muziek, kindervermaak en lekker eten en drinken. Goed gemutst dankzij het heerlijke weer en de VIP parkeerplekken dichtbij de hoofdingang, kwamen de ForFarmers gasten binnen. Nog voordat zij een heerlijk plekje met een drankje in de schaduw hadden gevonden werden zij al enthousiast begroet door onze tattoo-plakkers en voorzien van een 'Proud to be a Farmer' tatoeage. In de jongveeweide hebben onze kleine bezoekers zich heerlijk vermaakt op het springkussen, de minikraan, draaimolen en van de schmink en balloncreaties van Lonnie Ballonnie. En elke dag kwam tante Rikie op bezoek voor een 'meet en greet' en de nodige selfies met de ForFarmers gasten.

Tweede plaats in de Special Klasse

Naast de gezelligheid op ons eigen terrein was ForFarmers ook aanwezig op het Crossterrein met een wagen in de Specialklasse. Een gouden 'Proud to be a Farmer' koets heeft drie dagen meegereden op de crossbaan, waar zij flink toegejuicht werden door het publiek. Ook de jury van de Zwarte Cross waardeerde de prachtige koets. Want met een tweede plek in de Specialklasse, werd team Freek en de racevonkjes, die het voertuig voor ons gebouwd hebben, beloond!

 

Al met al was het een bijzonder mooie laatste editie van de Zwarte Cross voor ForFarmers! Iedereen bedankt voor tien jaar ForFarmers Zwarte Cross!

Aftermovie Zwarte Cross 2018

Tweets