Veel gevraagd

Veel gestelde vragen Zwarte Cross

Kan ik voor meerdere dagen kaarten bestellen?
Ja, u kunt per unieke bestelcode 6 kaarten bestellen. U kunt zelf bepalen voor welke dagen u deze bestelt. Dus het is bijvoorbeeld mogelijk twee kaarten voor vrijdag, twee voor zaterdag en twee voor zondag te bestellen.
Let op: uw toegangscode kunt u maar 1x gebruiken, dus alle kaarten moeten in één keer besteld worden.
Kan ik zowel campingkaarten bestellen als dagkaarten?

Ja dat kan. U kunt maximaal 6 kaarten bestellen. Als u minder dan zes campingkaarten bestelt, kunt u het aantal kaarten aanvullen tot maximaal zes stuks op andere dagen.

Ik heb geen e-mail adres, hoe moet ik dan kaarten bestellen?
De toegangskaarten voor de Zwarte Cross worden alleen via een officiële ticketservice per e-mail toegestuurd. Dus om de kaarten te ontvangen, is een e-mail adres echt nodig. Wanneer u zelf geen e-mailadres heeft, kunt u het beste iemand in uw omgeving vragen of u zijn/haar e-mailadres mag gebruiken. Dan kan die persoon de kaarten voor u uitprinten.
Ik heb geen bevestiging in mijn mailbox ontvangen waarin staat dat de bestelling goed is aangekomen, wat nu?
Er zijn verschillende mogelijkheden waarom u geen e-mail heeft ontvangen.
  • Mogelijk heeft u uw e-mail adres niet correct ingevuld. Neem contact op met de organisatie van de Zwarte Cross via:tickets@feestfabriek.nl
  • Mogelijk komt uw e-mail in uw spam-filter terecht. Controleer of uw e-mail daardoor is tegengehouden en of u de mail zo terug kunt vinden.
Hoe lang na het bestellen van de kaarten duurt het voordat ik de kaartjes daadwerkelijk ontvang?
Uw kaartjes worden direct na de bestelling naar uw e-mail adres gestuurd. Het is daarom belangrijk dat u het adres correct invult.
De link naar mijn toegangskaart is verlopen, maar ik heb het kaartje niet uitgeprint of opgeslagen. Wat nu?
De link die u direct na uw bestelling ontvangt in uw e-mailbox is slechts 14 dagen geldig. Download de kaartjes daarom binnen 14 dagen en print de kaartjes uit of sla ze op in uw computer. 

Als uw link al verlopen is, neem dan contact op met de zwarte cross op: tickets@feestfabriek.nl o.v.v. uw naam en unieke bestelcode.
Ik heb mijn kaartje twee keer uitgeprint, kunnen er nu twee personen op één kaartje naar binnen?
Nee, dit kan niet. De kaartjes bevatten een unieke barcode. Als deze gescand is, dan geldt een ander printje van hetzelfde kaartje niet meer. Dus toegang is maar één keer per kaartje mogelijk.
Onze kinderen willen ook mee, moeten we voor hen toegangskaarten bestellen?
Kinderen tot 1,40 m hebben gratis toegang tot het festival. Daarvoor hoeft u dus geen kaarten te bestellen. Zijn uw kinderen groter en jonger dan 16 jaar, dan kunt u voor hen speciale jeugdkaarten bestellen. (Jeugdkaarten zijn €10,- )
Ik ben de bestelcode van ForFarmers kwijt, wat nu?
Stuur een e-mail naar zwartecross@forfarmers.eu onder vermelding van uw klantnummer en NAW gegevens, dan sturen wij u uw toegangscode nogmaals toe.
Waarom krijg ik een foutmelding als ik de kaarten bestel
Het bestellen van kaarten kan alleen met een unieke bestelcode die u van ForFarmers heeft ontvangen. Mogelijk heeft u de limiet van het aantal te bestellen kaarten met uw unieke bestelcode al bereikt.

Mocht u om een andere reden een foutmelding krijgen, stuur dan een e-mail naar zwartecross@forfarmers.eu
Hoe betaal ik de kaartjes?
U kunt betalen via Ideal.
Als ik nog geen 6 kaarten heb besteld, kan ik mijn bestelcode dan nog een keer gebruiken?
Nee, u kunt uw bestelcode maar 1x gebruiken om kaarten te bestellen
Ik wil zelf geen gebruik maken van de toegangkaartjes, maar mijn broer / buurvrouw / collega / etc. wel. Kan dit?
Nee, de toegangskaarten staan zijn persoonsgebonden en staan op naam. Er kan bij de ingang van het Zwarte Cross terrrein om uw legitimatiebewijs gevraagd worden.
Ik heb geen uitnodiging van ForFarmers ontvangen, maar neem wel voer af. Wat nu?
Stuur een e-mail naar zwartecross@forfarmers.eu onder vermelding van uw klantnummer en NAW gegevens, dan nemen wij contact met u op.
Ik wil op de camping staan met mijn caravan of camper, mag dat?
Nee. Je kunt alleen met je caravan of camper op de camping komen met een "Caravankaart". Caravankaarten zijn echter alleen te koop via de organisatie van de Zwarte Cross, zie www.zwartecross.nl.
Ik wil mijn bestelde kaarten ruilen voor een andere dag(en), kan dit?
Op alle kaarten zijn de algemene voorwaarden De Feestfabriek AKG B.V. van toepassing. In de algemene voorwaarden staat o.a. dat het niet mogelijk is om bestelde, betaalde en geleverde tickets te retourneren of te ruilen. 
Ik heb campingkaarten besteld, maar geen parkeerkaart ontvangen, klopt dat wel?
Ja, dat klopt. Uw campingkaart geeft automatisch toegang tot het parkeerterrein bij de camping. U heeft dus geen aparte parkeerkaart nodig.
Heeft ForFarmers een eigen camping?
Nee, ForFarmers heeft geen eigen camping, je staat tussen de andere campingbezoekers.
Heb ik met een campingkaart van ForFarmers toegang tot het ForFarmers-terrein?
Met een ForFarmers-campingkaart heb je alleen op vrijdag 13 juli toegang tot het ForFarmers-terrein.
Waarom is er geen voorverkoop (grote denkerskorting) meer?
Afgelopen jaren deed ForFarmers mee met de voorverkoopaktie van de Zwarte Cross. Dit jaar heeft de Zwarte Cross geen grote denkerskosrting meer, maar zijn de prijzen verlaagd. Dit geldt ook voor de ForFarmers-kaarten.
 
Staat uw vraag er niet bij, stuur dan een email naar zwartecross@forfarmers.eu.

 

 

Tweets